How to Look Gorgeous on Your Wedding Day

bruid en bruidegom in een gezichtsbeschermingsmasker - bruid stockfoto's en -beelden

Dus wat is de beste manier om er prachtig uit te zien op je trouwdag? Heb je al nagedacht over de stijl van je jurk? Draag je een strapless jurk op je trouwdag? Welke accessoires zou je nog meer willen toevoegen aan je trouwdag? HoeVerschillende kleuren make-up ga je dragen? Komt er kleur in je haar?

Dit zijn allemaal vragen die even belangrijk zijn voor je bruidsmake-up. Je hebt een besluit genomen, maar je hebt jezelf niet gehuld in de zorgvuldigheid van je huid, haren en cosmetica. Dit is het moment! Je wilt er op je best uitzien. Gebruik de volgende bad- en schoonheidsproducten om jezelf een egale teint, zijdezacht haar en een jeugdige glans te geven.

Stap 1 (Bovenkant): Ga licht op de concealer – dit kan betekenen dat er minder concealers worden gebruikt, maar dit is niet het moment om je achter een zwaar masker te verstoppen. Dep de concealer lichtjes onder je ogen, in de hoek van je mond en in de hoek van je wangen, waarbij de kleur in de buitenste ooghoek blijft. Je kunt het lichtjes onder beide ogen en in de hoek van elke mond afstoffen. Hierdoor lijkt het alsof je twee grote, witte kringen in je ogen hebt en lijken je ogen groter.

Stap 2: Je hebt de tijd genomen om een ​​foundation te krijgen die bij je huidskleur past en een tint lichter is dan je natuurlijke huidskleur. Nu moet je een foundationkleur vinden die een beetje donkerder is dan je natuurlijke huidskleur.

Potlood met natuurlijke huidskleur: om de perfecte match voor uw huidskleur te vinden, probeert u in uw eigen huidskleur te tekenen. Knip het potlood af van het uiterlijk om het gemakkelijker te maken om in uw huidskleur te passen en het er precies goed uit te laten zien. Soms probeert een reservist het potlood te slijpen voordat het wordt geslepen, zodat het gemakkelijker op je huid aan te brengen is. Als je huid te licht is, kan een donker potlood je huid er te bleek uit laten zien.

Oogschaduw: Meestal wil je geen kleuren mengen, maar je kunt kleuren mengen om je ogen er anders uit te laten zien. Als je normaal gesproken zwarte of grijze oogschaduw gebruikt, probeer die kleuren dan te mengen met andere kleuren zoals paars, groen of blauw. Door die kleuren zouden je ogen eruitzien als die in een rokerige nachtstad.

Mascara: Meestal zijn kleuren zoals bruin of zwart goed voor bruine ogen, maar blauwe mascara kan je ogen blauw doen lijken. Voordat je aan mascara denkt, moet je je wimpers krullen. Lichtere wimpers laten je ogen groter lijken. Donkere kleuren bederven het uiterlijk van lichte ogen.

Lipmake-up: Het is bewezen dat Wakame de lippen er kleiner uit laat zien. Met een lipliner kun je je lippen groter laten lijken. Houd er echter rekening mee dat een lipliner je lippen dunner kan laten lijken, dus zorg ervoor dat je dit al met je visagist hebt besproken.

Er zijn inderdaad veel redenen waarom een ​​visagist ervoor zou kiezen om een ​​make-upklant onder haar professionele diensten te laten doen. Ze wil weten hoe ze make-up het beste kan aanbrengen op een manier die haar er mooi uit laat zien. Ze wil weten hoe ze de juiste kleuren bij elkaar kan brengen om haar ogen en lippen er allebei mooi uit te laten zien. Ze wil weten hoe ze met haar "schoonheidsvlekken" om moet gaan, zodat ze er elke dag op haar best uitziet.

Als je nog nooit een make-upartiest je make-up hebt laten doen, zul je versteld staan ​​van hoeveel professionele make-upartiesten je zullen opleveren. Professionele make-up zorgt er niet alleen voor dat je er mooi uitziet, het zal je ook helpen om je zelfverzekerd in je huid te voelen. Een visagist helpt je niet alleen om er mooi uit te zien, maar geeft je ook een paar tips of trucs. Genieten van!